lørdag 8. mai 2010

Råger Mår - alias James Bånd - alias 007
Onsdags kvelden denne veka hadde vi besøk av ein gjest vi sjeldan observerar i dagslys; nemleg måren. Han var på tur i 19-tida om kvelden og fatta tydelig interesse for noko eg hadde kasta på nordsida av huset. Madammen hadde stått i badglaset og sett på han ei stund, men kom på at eg og sikkert ville sjå den, så då stiltra ho seg ned og gav meg beskjed . Eg fekk ta nokre bilder gjennom kjøkkenglaset før han fann det betimelig å forlate åstaden.Eg la straks ut bildene på facebook og der kom det nokså raskt namneforslag n oko overskrifta på dette innlegget vitnar om.Råger Mår talar vel for seg, men James Bånd skulle visst takast i bruk dersom han vart tam og vi fekk på han band..... hehe...eg syns for letthets skuld at vi likegodt berre kan kalle han 007.Då kan eg likegodt vise eit bilde av katten vår Solo og - ein skikkelig stovegris om dagen, men om natta vil han som regel være ute no på denne årstid.
Av og til er han veldig skeptisk når vi skal sleppe han ut om kvelden og ikkje veit heilt om han vil ut eller ikkje. - Det er ikkje utenkjeleg at han har stifta nærare bekjentskap med Råger Mår både ein og fleire gongar.....


14 kommentarer:

Silje Elin sa...

på det bilder av Solo, ser han fakitsk feit ut :p hehe
ja du får fange 007 og temme han ;)

potentilla sa...

hehe..

New Dawn sa...

Artig liten krabat det der, men smæfuglreira er vel ikke trygge tenker jeg.
Solo ser nå ut til å være kar om å ta innersvingen på 007 he he

hajal. sa...

Silje:
Ja på bildet ser han litt småfeit ut!

New Dawn:
Ja det er nok ein røvar i småfuglreira og for ekornungane.
Eg har dessutan høner i hønsehuset som eg ikkje er heilt trygg for etterosm måren ikkje har problem med å gnage seg gjennom treverk for å komme til der han vil, men eg håpar han finn nok mat utan å måtte gå innbrot for å mette seg og sine.

krepsemor sa...

Så artig med mår i hagen! Skjønner godt at Solo er litt skeptisk til å gå ut, men det kan jo være fordi han heller vil kose seg i husvarmen! Han ser passelig makelig ut der =)

Ah09 sa...

Har dere mår?? lager de skader i hagen? er ikke vant til å ha de her, men vet at andre skremte meg med den, når vi hadde høn her, men den kom heldigvis ikke...

Mariann S sa...

Artig besøk :) Får håpe han ikkje får has på hønene dine då.... Ha ein fin søndag :)

hajal. sa...

Ah09:
Nei nokon skade på hagen gjer han nok ikkje (då er hjorten langt verre) så bare han let hønene i fred skal han få være her så mykje han vil.

Mariann:
Vi har hatt hønser sidan 1995 og vi veit at måren er i området så vi får håpe at den ikkje finn på noko sprell heretter heller!

Anita sa...

Jeg har grunnet lenge på et like artig svar - takker for artig referat om Råger Mår. Heia Solo! :)

Jeg tillot meg å linke innlegget ditt til Hagegal, slik at enda flere får en god latter.

Ha en fin dag - her er det solregn, faktisk!
KLEM!

Ninni sa...

Ha ha, så bra skrevet!

Berit sa...

Sjelden gjest og morsomt skrevet! Jeg vet noen som hadde agenten med familie på besøk inne i hytta, uten at vertskapet var til stede. Det var ikke så morsomt

Stein sa...

Heisan og takk for hyggelig melding på bloggen min. Spennende at du har klart å drive frem Camelia fra frø! Håper du vil holde oss oppdatert på hvordan de klarer seg fremover!?

Ha en fortsatt fin dag.

Mvh
Stein.

Blogger sa...

Ever wanted to get free Twitter Followers?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

Blogger sa...

BlueHost is one of the best web-hosting company with plans for any hosting needs.