søndag 25. september 2011

Sommaren som rann vekk

Då er det vel på tide å blåse liv i ein altfor lenge "sovande" hageblogg.
Denne sommaren må eg innrømme at hagen har vorte forsømt, dels på grunn av helsetilstanden og dels på grunn av prioritering på andre områder.
Veiret denne sommaren har som alle veit vore mildt sagt våt og miserabel for ein hageentusiast og hagelysta har i stor grad vore fråværande, iallefall i periodar.

Store delar av sommaren har dette vore utsikta vår, noko som ikkje bidreg positivt til det helsemessige når ein plagast med muskel og sjelettplager:

Men inn i mellom har det vore små lysglimt som gjev grunn til optimisme også på veirfronten...

Vi bur ikkje slik til at vi ser solnedgangen, men vi har desto meir glede av fagre soloppgangar og særleg på denne tida på året kan det være svært vakre morgontimar å glede seg over dersom overgartnaren viser godsida til.og når skyene etterkvart forsvinn skin sola og gyllar fjordenNokre få dagar har til og med vore retteleg så fine - her ser dåkke indre delen av bygda eg bur i - Davik


Alle bileta er tekne frå veranden vår no i løpet av September.

7 kommentarer:

Marit sa...

Nydelige høstbilder! Det har vært en dårlig sommer her også, nesten bare regn. Men vi får ikke gjort noe med det, så en må vel bare ta det som det kommer. God bedring!

Mariann sa...

Masse flotte bilder! Det er bra det har vært mulig å ta sånne bilder innimellom, for jammen har det vært mye regn i sommer

krepsemor sa...

Så flotte bilder av bygda di! Som du skriver, så har denne sommeren vært heller våt og miserabel, men vi kan trøste oss med at vi ikke er alene der...Østlandet har fått sin dose også i år!

Tigerlilje sa...

Så hyggeleg at vi høyrer frå deg igjen! Fine bilder!

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

VELDIG fine bilder!

Mia sa...

Du bor da fantastiskt flott till, vilken utsikt och sköna bilder.
Sommaren har åter igen inte direkt vart till jubel men vad kan man göra? Vi får drömma om nästa år, slicka såren genom vintern.. Vi har ju i alle fall sluppit vattna :)

Eivind (Ocellaris) sa...

Høsten er vakker! Ingen tvil om det. Spennende å se at ting fortsatt blomstrer i din hage. Her i Førde er det dessverre litt kaldere enn i ytre strøk, men bl.a noen roser holder stand enda.