torsdag 12. februar 2009

Vinterbilder frå verandaen vår

Fyrste delen av dagen var prega av snøbyger og nullføre med glatte vegar, men utover ettermiddagen sprakk skydekket opp og sola stakk seg fram og gjorde stas på dagen.Det glitra fint i snødekkte morelltre når solstrålane kom fram.Snøen får fram mjukare linjer enn det som ellers viser seg.


Bygda ligg vinterkvit og fin, men er enno i skuggeland. Vi bur på solsida og fekk sola att for ei og ei halv veke sidan, men dei siste i bygda må vente omlag ein månad enno før dei får att sola.Nordfjorden låg still og fin idag etter at snøbygene som kom frå nord hadde lagt seg.
No skal eg snart til Eid på hagelagsmøte der temaet idag er såing.

Ha ein fin torsdagskveld alle saman. :)

6 kommentarer:

merethe sa...

Så herlige vinterbilder. Det er flott med snødekt natur. (selv om jeg lengter etter våren nå) :)

Anonym sa...

Så lekkert! Håpar vi også får sola før den lekre snøen forsvinn. Det blir liksom ikkje det samme å fotografere snøen i skuggen....

Anne på Moseplassen sa...

Nydelige nydelige bilder :)
For meg så er det veldig rart at man ikke skal få oppleve at sola skinner på en. Altså, jeg veit jo at det er slik, og har selv opplevd det på vestlandet, men heromkring er det ingen fjell som er høye nok til å skygge for en hel dal.
Gleden over sola må bli enorm :D

Harryford sa...

Flotte vinterbilder Hajal! Det er så flott her og, men kameraet og jeg, klarer ikke å fange det inn!!!

Jammen var det bratt - veldig bratt, hos deg. Jeg har ikke lagt merke til det på bildene før!!! Men ut/oversiken har du i rikt mon! ;-)

Her det pilfletting på hagelaget til tirsdagen, tror jeg tar meg en tur da! Har ingen planer om pilfletting, men morro lell!

hajal. sa...

Ja no lengtar vi vel alle etter våren og når sola kjem tilbake etter vel eit par månaders fråvær er det stor glede og har alle dagar vore ein merkedag hos oss.

Ja, Harryford det ER bratt her, men eg tykkjer det er vanskelig å gjengje det på bilete godt nok. Tenkjer eg skal ta bilder nede i bakken der eg har hogge ved i vinter .... hi hi ....det er vanskelig å fote seg der mange plassar også for meg som er oppvaksen i bratta.
Den delen av hagen som eg "hagar på" er den minst bratte. ;)

Charlotte sa...

Ser ut som en fantastisk plass å bo! Lekre bilder.